keskiviikko 8. tammikuuta 2014 | 21.12

Ras Al Khaimah kuvina part 1

Hyvää Uutta Vuotta kaikille!
Vuosi 2013 on takanapäin ja toivon, että tästä vuodesta tulee yhtä unohtumaton. En itse tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia, vaikka mäkkärin ja muun roskauruuan vähentäminen ei olisi pahitteeksi. Ajattelin nyt tässä postauksessa kertoa vähän meidän matkasta tuonne Dubain lähettyville. Lupasin viime postauksessa kirjoittaa sieltä, mutta wifiä ei saatu toimimaan, joten se lupaus kumoutui melko nopeasti sinne tultua. Ei mitään sen enempää, koulu ja stressi taas päällä, mutta eiköhän tästäkin selvitä;)

Happy New Year to all of you!
I think year 2013 was very good year with lots of memories. I hope this year will be as good as the last one. I thought that I will tell a bit about our trip to Ras Al Khaimah with photos. It's about 87km from Dubai. So, I think I don't have anything else significant to tell to you right now. Only thing is that I was with my very good friend Tella today in the city and it was so nice to talk about everything with someone so understanding  as Tella <3


Tässä kollaasissa näkyy parin ensimmäisen päivän touhumisia. Suurimmaksi osaksi löhöttiin rannalla, mutta syötiin myös paljon ja terveellisesti niin kun kuvassa näkyy XD Iltapäivisin käytiin pienille "kävelylenkeillä" veden laskiessa. Merestä löytyi erillaisia kaloja, pikkumeduusoja, rauskuja sekä paljon rapuja. 


Yhtenä päivänä menimme käymään Dubaissa. Emme sen kummemmin käyty nähtävyyksissä, sillä ollaan siellä jo parisen kertaa oltu. Menimme taxilla suoraan suurimpaan ostoskeskukseen Dubai Mall:een. Suurin osa ajasta vietettiin Victoria's secret:ssä, joka ei ole mikään ihme. Kuvassa näkyy myös Burj Khalifa, maailman korkein rakennus. Ajattelin aluksi, että vitsi kun ei menty Dubaihin, mutta lopulta kun näki kaikkia niitä rakennusmaita oli ihan kiva palata takaisin rauhalliseen resorttiimme.


Uusi vuosi ylitti kaikki odotukset, sillä oltiin varauduttu pelkkään parempaan illalliseen ja shamppaniaan. Lopulta se taisi olla elämäni tähän mennessä yksi parhaimmista kokemuksista. Kaikki oli upeasti koristeltu ja juoda/syödä sai niin paljon, kun halusi. 

Tässä hieman resorttia sekä rantaa!

Olis mahtavaa, jos ehdottaisitte jotain postausideoita, sillä mulla lyö vähän tyhjää. 

It would be great if you could suggest some postideas:)

-crisse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä