maanantai 2. joulukuuta 2013 | 18.34

Helsinki

Vihdoin voisi sanoa, että on aikaa postata. Mulla oli viikon loma joukkevoimistelusta, mutta oltiin omatoimisesti salilla viime lauantaina ja paikat on edelleen tosi kipeet. Viime viikolla oltiin myös vaihteeksi Helsingissä kaikkien koulumme ykkösien kanssa. Matkaan lähdettiin 12.30, kun kaikki oli viimeisen kokeensa tehneet ja matka kesti noin puoltoista tuntia. Helsingissä "jouduin" ensin luonnontieteelliseen museoon ja heti, kun sai lähteä juoksin keskustaan, sillä meillä oli vain kaksi tuntia aikaa kierrellä kaupat. Tapasin Siirin ja Beatan Forumilla ja kävästiin Monkissa, josta muuten ostin pitkään kuolaamani nahkafarkut. Sitten juotiin kahvit Starbucksilla ja käytiin Zarassa. Ostin villapaidan, jossa on kaulus. Rakastan! Kaiken juoksemisen jälkeen Beatalla tuli kauhea kipu lonkkiin. Niin kauhea, että itku tuli monta kertaa, mutta sinnikkäästi ehdittiin käydä vielä syömässä ja sieltä juoksujalkaan bussille. Viidellä bussilla menimme näytökseen Jäniksen Vuosi (hieman aluksi mulle epäselvä, mikä se näytös olikaan). Näytös kesti kolme tuntia ja hieman siitä jäi semmoinen masentunut ja outo fiilis. Pyrin unohtamaan näytöksen ja loppumatkan istuin ihanan Minnan vieressä ja juteltiin kaikenlaisesta. Loppuviikon sähläsin uuden jakson kanssa ja perjantaina kävin kampaajalla. Hieman se sitten oli shokki , kun tajusin, että 30 cm mun hiuksista on nyt lähtenyt. Ihan tämä on nyt ollut virkistävä muutos. Eilen olin Even kanssa leffassa katsomassa uuttaa Nälkäpeliä. Ehdottomasti suosittelen, sillä se oli niin paljon parempi kuin se edellinen. Huomenna alkaa treenit ja Taina Kovalaisen näytös on seitsemän aikoihin. Lauantaina lähden taas Helsinkiin. Viime vuonna en käynyt kertaakaan kunnolla Hesassa ja nyt kahden kuukauden sisällä olen käynyt kolme kertaa. Mitä!?! No mikäs siinä toivottavasti en saa sakkoja;) 

Now I finally could say that i have time to post. I had some kind of "vacation" from gymnastics last week. Last Wednesday we went again to Helsinki. All our high school's first graders met after their last test at the bus station, where five buses left to Helsinki. First we went to museum and after that we had about 2 hours of our own time. Then we went to see a play which was by the way very depressing and weird. At twelve o'clock pm we were back in Turku. I bought some new clothes from there,next post I show you those.  On Friday I was at the hairdresser and my hair did shorten a lot. Bit weird but I hope that I get used to it. Yesterday I was with Eveliina and we went to see the new Hunger Games film. It was so much better than the last one. Tomorrow I have training's and after that i go to see Taina Kovalainen's show. Next weekend i'm again off to Helsinkin to visit our family friends. So that's all from now:)








 Uutta hiusta ;)






Kuvat on taas mitä ne on. Johtuu kuvien muokkaamisesta ja paikasta toiseen siirtämisestä, koska oma kamerani on täysin kakka ja kaikki kuvat otetiin Siirin kameralla. Uusi kamera olis kiva. Vink! Vink! :)
-crisse

2 kommenttia:

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä