keskiviikko 30. lokakuuta 2013 | 16.08



Eilen  fiksuna ihmisenä päätin pistää hameen ja sukkikset. Musta tuntuu, että aina kun lähestytään talvea, mä rupeen käyttämään kesävaatteita.No esitin sitten koko päivän, että mulla ei ole kylmä. Joo eli  koulun jälkeen odottelin hetken et Eve tulee ja mentiin suoraan ottamaan parit kuvat tohon Aurajoen viereen. Niin kuin joka tiistai mentiin neljäksi treeneihin, joten ei kauhean kauaa siellä keskustassa hengailtu. Kuvista tuli hyviä, mutta mun Evestä ottamat kuvat oli melkein kaikki tärähtäneitä, kiitos minun kuvaustaitoni. Nyt hengailen kotona ja läksyt pitäisi tehdä. Viiden aikoihin nähdään joukkueen kanssa keskustassa, jonka jälkeen mennään puoli seitsemäksi treeneihin.

I couldn't have been smarter yesterday to put a skirt on. I was freezing whole day but i pretended that i wasn't. After school i met Eve and we went to take a few photos. At four o'clock we went to training's. Now i'm at home and at five we are going to meet with my team in the city. 


 Shirt-Zara, Skirt-Pull&Bear, Tights-BikBok, Shoes-Bianco







Hieman nää on muokkauksen jälkeen huono laatusia. 




Beaty.
Pari kysymystä on tullut tohon videopostaukseen. Kiitos niistä:) Lupaan mahdollisimman nopeesti tehä sen videon. Pistäkää vaan lisää kysymyksiä tulemaan :)

-crisse

4 kommenttia:

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä